Mix flour, sugar, baking powder, and salt. Take a separate bowl, mash bananas and mix them with a beaten egg, milk and oil. You can also add a little bit of vanilla essence if you wish.
Now slowly stir the flour mixture into your banana mixture. One tablespoon at a time and mix it well. Your batter might turn out slightly lumpy, but don't worry about it too much!
Heat a skillet or a griddle to medium-high heat and add a splash of oil. When the oil has heated up, add a scoop of batter onto the griddle. Aim for approximately 1/4 of a cup for a pancake. Cook each side for a few minutes until your banana pancake turns golden brown.
Serve while hot with your favorite toppings, like yogurt, blueberries, peanut butter, honey, or maple syrup. Enjoy!
Recipe Note
Pro tip: Prepare a batch of pancakes beforehand and warm them up in a microwave for a quick breakfast on any day of the week.
Nichts klingt (und schmeckt) besser als flauschige Bananenpfannkuchen an einem faulen Samstagmorgen. Aber wie man Pfannkuchen von Grund auf macht, fragen Sie? Es ist einfacher als Sie denken.
Alles, was Sie brauchen, sind ein paar Zutaten, die Sie höchstwahrscheinlich bereits in Ihrem Schrank haben, ein paar überreife Bananen, ein gutes Grillplatte oder eine Pfanne und 15 Minuten Ihrer Zeit.
Gehen Sie weiter, überraschen Sie Ihre Familie mit diesem super einfachen köstlichen Bananen-Pancake-Rezept und lernen Sie, Bananenpfannkuchen zu machen!
: recipekit:
Videos from internet:
Schreiben Sie einen Kommentar
Kommentare werden vor der Veröffentlichung genehmigt.