6 cups of frozen cubed hash browns (or the same amount cubed fresh potato)
1/2 cup of white onion, chopped
1/2 tsp of salt
1/4 tsp of pepper
1/4 cup of water
4 large eggs
1 cup of Cheddar cheese, shredded
Optional ingredients
2 tbs green onions, sliced
1 clove garlic, minced or finely chopped
Directions
Place your cast iron skillet on the stovetop, at medium-high heat. Cook the strips of bacon until they are good and crispy, and then remove them from the skillet. Place them to one side on some paper towels to drain off the excess fat. Keep around 2 tbs of the bacon fat in the skillet (this will add flavor to your breakfast skillet).
Add your pre-cubed frozen hash brown to the pan along with the sliced white onion. If you're using raw potato instead, you should cube it or shred it before adding it (depending on your preferred breakfast hash recipe). Fry the onions and potatoes in the bacon drippings for 2-3 min, and then add the water and place a lid on the skillet.
Cook for another 15 min, removing the cover and flipping the potatoes a couple of times during the process (to ensure they end up crispy on all sides).
If you're using garlic, add it and stir it through the mixture. Cook for another minute. If not, skip straight to adding salt and pepper to taste.
Use a wooden spoon to create 4 round wells in the potato mixture (the surface of the skillet should be exposed in those areas).
Drizzle a small amount of oil into well, no more than the size of a quarter (or a 1/4 tsp of butter). Crack one of your eggs into each of the wells, and replace the lid.
Move the skillet to low heat and leave the eggs to cook. For firm whites with a runny yolk, you'll need around 8-9 min. Add a 1-2 min more for medium, and 3-4 min more if you prefer your egg yolks hard.
Around 2 min before the eggs are cooked to your liking, sprinkle the shredded cheese and chopped bacon over the top (you can crumble the bacon into bacon bits if you prefer), and top with finely chopped green onions if you've decided to include them.
Allow eggs to finish cooking.
Divide into portions and serve up a delicious skillet breakfast!
Dieses geschmackspackliche Frühstücksgrafik-Rezept kombiniert alle Ihre Favoriten in einer Pfanne. Goldene Hash-Browns werden mit geschmolzenem Käse, knusprigen Streifen von Speck, würzige grüne Zwiebeln gekrönt und perfekt gekochte sonnige Side-up-Eiern. Die köstliche Kombination erzeugt eine moderne Übernahme eines traditionellen Landes Frühstück.
Holen Sie sich heraus Bratpfanne und lernen Sie, wie man ein Frühstücksgrafik macht!
: recipekit:
Frühstücksvielfalt-Variationen.
Anstatt Speck für diese Frühstücksgrafike (oder zusätzlich zur Verwendung von Speck - wenn Sie ein großer Fleischesser zu verwenden) Wenn Sie dies zum Mittag- oder Abendessen servieren, können Sie mit Schinken, gehacktem Hähnchen, geräucherter Wurst, Chorizo - jedes Fleisch experimentieren, das in kleine Chunks geschnitten werden kann, in diesem Mittagessen / Abendessen / Frühstücksgrafik funktionieren wird!
Diese Frühstücksgrafik ist nicht das vegetarischste oder veganfreundlichste Rezept da draußen, aber Sie könnten mit dem Ersetzen des Specks, des Ei und des Käses mit pflanzlichen Alternativen experimentieren. Eine Idee wäre, schwarze Bohnen anstelle von Speck hinzuzufügen, veganen Käse nutzen und mit gehacktem Avocado servieren - machen Sie es zu einem mexikanischen Frühstücksblock! Fügen Sie etwas Hot-Sauce hinzu, wenn Sie das Teller für den vollen Effekt aufnehmen.
Denken Sie daran - Frühstücksgrafik-Rezepte sind zu jeder Tageszeit groß. Dieses Rezept macht ein perfektes Brunch, Mittag-, Abendessen oder ein Abendnacht-Snack!
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