1 ball 12 oz pizza dough (make it yourself or get it at the supermarket)
½ cup tomato sauce (make it yourself or get it at the supermarket)
¾ cup fresh mozzarella, slivered
1 tbs olive oil
Dried oregano
A pinch of salt
1 tbs cornmeal or all-purpose flour, optional
Red pepper flakes, optional
Fresh basil leaves, optional
Any extra toppings of your choice
Directions
To save time, use pizza dough you've made ahead of time or bought at the supermarket. Let the dough come to room temperature. Sprinkle cornmeal or all-purpose flour onto a chopping board or a clean surface. Form the dough into a circle, 8-inch in diameter. Let it sit for 20-30min, and then stretch it to a 12-inch circle.
Set the oven to 450°F. Yes, it will have to be super hot! Place your 12-inch cast iron skillet in the oven. Let it get hot as it will give us that crunchiness we are looking for.
Take the skillet out of the oven and place it on a heat-resistant surface. Carefully place pizza dough in the skillet. Make sure that the bottom of the skillet is fully covered, and, of course, don't touch it or you'll burn yourself.
Put the skillet back in the oven and let the dough bake for approximately 3min. We want it to be puffy and slightly, not entirely, cooked.
Remove the skillet again. Now brush the tomato sauce over the dough, leaving 1/2 inch around the edges. Brush the edges with olive oil. Now is the time for the toppings and cheese. If you are after a traditional Margarita, skip all the toppings and simply add Mozzarella. Sprinkle oregano, red pepper flakes, and a pinch of salt.
Return the skillet to the oven. Bake for another 10-15min or until the cheese has melted and the edges have turned golden brown.
Remove your cast iron skillet pizza from the oven. Sprinkle with fresh basil and serve while hot. You can eat it straight of the pan (beware that it's hot) or transfer it to a cutting board. It goes perfectly with a fresh green salad. Enjoy!
Wer mag keine gegrillte Pizza? Das Problem ist, dass nicht alle die Gelegenheit haben, gegrillte Pizzas zu machen, wann und wo wir sie wollen. Die Alternative? Eine Gusseisen-Skillet-Pizza.
Folgen Sie diesem tiefen Teller-Pizza-Rezept, das Ihnen lehren wird, wie Sie Pizza erstellen, die krustend und nicht matschig ist. Was ist das Geheimnis? Vorheizen Sie Ihre Pfanne und kochen Sie den Teig für ein paar Minuten, bevor Sie alle Beläge hinzufügen. Dann backen Sie Ihre Pizza für 10-15 Minuten und genießen Sie die perfekte Kombination aus Tomaten, Käse und knusprigem Teig.
Folgen Sie diesem einfachen Rezept und lernen Sie, wie Sie hausgemachte tiefe Pizza machen können!
: recipekit:
FAQs von Gusseisen Pizza
Muss ich eine Gusseisen-Pizza-Pfanne vorheizen?
Gusseisenblätter (zum Beispiel, wie diese) Kann mit hoher Wärme mit hoher Wärme umgehen und sie im Ofen erhitzen, bevor der Teig gestellt wird, ist dringend empfohlen. Es wird Ihrer Pizza, dass zusätzliche Crunchiness - der Boden der Pizza, gründlich gekocht und nicht matschig wird. Wenn Sie diesen Schritt überspringen und die Tomatensauce und Mozzarella sofort setzen, riskieren Sie, entweder einen ungekochten Teig oder einen gekochten Teig zu haben, aber verbrannte Beläge.
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