Preheat the oven to 350°F. Lightly spray your casserole dish with olive oil and set it aside.
Prepare the beans. Cut the ends off and then cut the beans in half. We'll need to blanch them to speed up the cooking process. So drop them in boiling water for 3-4 min. Then take them out and immediately put them in ice-cold water to stop the cooking process. It will keep them tender but crispy. Let them cool and then drain them in a colander. You can put the green beans in the casserole dish.
Heat the skillet over medium heat. Add bacon and fry it for a few minutes, then add red pepper, onion, and garlic. Cook for a few more minutes until the bacon is done and onion is golden brown. If you don't eat red meat, swap bacon for chicken, and you'll have an equally tasty chicken and green bean casserole.
In a saucepan, melt butter over medium heat. Add flour and whisk it immediately to avoid any clumping. Cook for a couple of minutes and then stir in milk and half-and-half. Cook it for a few extra minutes while whisking continuously until the sauce thickens. Add salt, pepper, and cayenne. Mix the spices in. Stir in the cheese and cook until it melts. Take the saucepan off the stove.
Add bacon and onion mixture into the sauce. Mix it and pour it over green beans. Sprinkle with panko breadcrumbs.
Bake it in the oven for approximately 30min or until golden brown.
Serve green bean casserole with mashed sweet potatoes, cauliflower "mashed potatoes," Thanksgiving turkey and homemade cranberry sauce. Enjoy!
Green Bean Casserole mit Käse ist großartiges Komfortfutter, das alleine gegessen oder als Beilage mit Kartoffelpüree und Truthahn serviert werden kann. Es ist auch sehr vielseitig. Sie können Speck für Hühnchen tauschen oder sich für eine vegetarische Option entscheiden und überhaupt kein Fleisch verwenden. Sie können es auch zuvor herstellen und leichte Reste einfrieren. Folgen Sie diesem Rezept und lernen Sie, grüne Bohnenauflauf von Grund zu machen.
Folgen Sie mit diesem schnellen und einfachen Rezept, um das Green Bohnenauflauf zu erfahren!
: recipekit:
Green Bean Casserole FAQs
Kann ich die grüne Bohnenauflauf in der Nacht zuvor machen?
Absolut können Sie den grünen Bohnenauflauf vor der Zeit machen. Befolgen Sie alle Schritte unten bis zum Backen. Dann bedecken Sie Ihre Kasserolleschale mit einer Plastikfolie und lagern Sie es bis zu 3 Tage im Kühlschrank. Sobald Sie bereit sind, es zu backen, kochen Sie es einfach in einem vorgeheizten Ofen, etwa 30 Minuten.
Wie lange kannst du grüne Bohnenauflauf essen?
Sie können das gebackene Kasserolle 3 bis 5 Tage im Kühlschrank aufbewahren. Alternativ können Sie es bis zu 6 Monate im Gefrierschrank überlassen. Wie? Sobald Ihr Auflauf erledigt ist, lassen Sie es auf Raumtemperatur herunter. Bedecken Sie es fest mit einer Plastikfolie, dann Folie und legen Sie es in den Gefrierschrank. Wenn Sie bereit sind, es zu essen, tauen Sie es über Nacht im Kühlschrank auf. Dann rehehe es im Ofen auf.
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