Vanilla ice cream or whipped cream to serve (optional)
Directions
Preheat oven to 375°F. Lightly grease baking ramekins with butter or spray them with oil.
Chop or slice your strawberries and divide them between 4-6 ramekins. We didn't boil berries with extra sugar and cornstarch, as most cobbler recipes do. We wanted to opt for a healthier and less sugary option. However, if you are using frozen strawberries or your ones aren't that sweet, you can do so or simply add a teaspoon of sugar straight to the ramekin dish.
Prepare the dough by mixing flour, sugar, baking powder, and salt. Slowly mix in pieces of butter until it resembles of crumbs. (The butter will give the topping biscuit-like crispiness. However, if you prefer to keep your strawberry cobbler low calorie, skip it.) Then add vanilla extract and use a spoon to add milk gradually. Continue stirring until the dough is moist but not too runny.
Top each ramekin with a spoonful of batter.
Bake for 15-18 minutes or until golden brown and crispy.
Take out the oven and let it cool for a few minutes. Then serve with vanilla ice cream and whipped cream. Enjoy!
Frische Erdbeeren sind großartig, aber Sie wissen, was noch besser ist? Schnelle Strawberry Cobbler-Rezepte aus frischem Früchten und mit knusprigem Keks-ähnlichem Teig.
Sie können dies im Sommer oder im Winter machen, frische Erdbeeren mit gefrorenen Ersetzen und machen es so süß oder gesund, wie Sie möchten. Unsere einzige Empfehlung ist es, diesen einfachen Erdbeer-Cobblern mit Eiscreme oder Schlagsahne zu dienen.
Folgen Sie diesem Rezept auf Strawberry Cobbler und beeindrucken Sie Ihre Familie und Freunde mit einem einfachen, aber leckeren Dessert.
Welche Erdbeeren zu verwenden?
Wenn Erdbeeren in der Saison sind, empfehlen wir dringend, sich für frische Beeren zu entscheiden, da Sie sie einfach direkt in Ihr Creme BRULEE-Set hacken können. Wenn Sie es außerhalb der Saison machen, können Sie gefrorene Erdbeeren verwenden, sie nur über Nacht auftauen, oder in eine Mikrowelle knallen. Gefrorene Erdbeeren fehlen möglicherweise einen Geschmack und eine Süße, sodass Sie möglicherweise mehr Zucker hinzufügen müssen, oder Sie möchten die Füllung vorbereiten, indem Sie sie mit Zucker und Maisstärke kochen.
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