4 oz reduced-fat cream cheese (or full-fat, if you prefer)
1 cup cheddar cheese, shredded
2 tbs fresh parsley, chopped
Directions
Preheat the oven to 400°F. Lightly spray your casserole dish with olive oil.
Heat a large cast-iron skillet over medium-high heat and spray it with oil. Add the ground beef and cook it for approximately 5min or until the meat is thoroughly cooked but not crispy. The ground beef needs to be stirred and broken up while it is cooking. With both the extra-lean and lean ground beef, the excess fat should be drained off as soon as the ground beef is thoroughly cooked. Keep the meat in the skillet.
Turn the heat down and stir in the spices. Season the beef to your taste.
Cut the cream cheese into cubes and slowly mix them into the ground beef. Stir the mixture until the cream cheese is fully melted and thoroughly incorporated into the meat.
Turn off the heat and add 1/2 of cheddar cheese to the mix. Once the cheddar cheese is fully mixed into the ground beef and cream cheese mixture, transfer it to your baking dish. Sprinkle the rest of the cheddar cheese over the top of your beef casserole.
Bake it in the oven for approximately 10min, or until the cheese is melted.
Sprinkle parsley on the finished result. Serve it with your favorite roasted vegetables or green salad for a low-carb option. Alternatively, add rice or potatoes for a hearty and well-rounded meal.
Enjoy!
Suchen Sie etwas Neues und aufregendes, um mit diesem zusätzlichen Rindfleisch in Ihrem Kühlschrank zu tun? Sicher, Sie könnten Burger, Rindfleisch-Chili oder Fleischbällchen machen, aber vielleicht möchten Sie, dass Sie ein einfaches "Mischen Sie es, backen Sie es und isst es" Art des Abendessens ". Wenn ja, ist dieser Grundreinigungsfall perfekt und ist am Ende eines Ihrer Go-to-Modern-Rinderdiner-Ideen.
Dieses Rezept erfordert nur ein paar Zutaten und Sie haben höchstwahrscheinlich bereits im Kühlschrank, dem Rindfleisch, des Frischkäses, des Cheddar-Käses und der Gewürze. Dieses Kasserollrezept ist einfach und kann an verschiedene Diäten angepasst werden, insbesondere für diejenigen, die nach niedrigen Kohlenhydratessen oder Keto-Rezepten suchen. Diese Mahlzeit hat eine sehr geringe Kohlenhydratzählung und wenn Sie extra-mageres Rindfleisch oder reduziertes Sahnekäse verwenden, enden Sie mit einem tollen Gericht, um Ihrem Repertoire von gesunden Kasserolen hinzuzufügen.
Folgen Sie diesem einfachen Rinderrindfleisch-Kasserole-Rezept, und Sie werden Ihre Freunde und Familie mit dieser geringen Kohlenhydratmahlzeit in kürzester Zeit beeindruckt.
: recipekit:
P. Sie können Reste in einem luftdichten Behälter im Kühlschrank für bis zu 3 Tage halten. Wenn Sie uns fragen, schmeckt es am Tag danach noch besser.
Videos from internet:
Schreiben Sie einen Kommentar
Kommentare werden vor der Veröffentlichung genehmigt.