Heat a spoon of olive oil in a large deep skillet over medium heat. Cook the onion for a minute or until it's translucent.
Add ground beef, chili and garlic powders, and salt. Cook the meat, stirring and breaking it continuously, for approximately 6-8 min or until it turns brown.
Add rice, diced tomatoes, black beans, and broth to the skillet. Stir everything. Then turn up the heat to the maximum setting and bring it to boil. Then reduce the heat, and cover it with a lid. (If your skillet doesn't have a lid, use foil.) Let your beef and rice casserole simmer for approximately 20 min or until the broth is absorbed and the rice is cooked.
Once cooked, stir everything once more and sprinkle with cheddar cheese.
Leave the lid on for a few more minutes so that the cheese melts. Then take the pan off the stove.
Garnish with fresh chopped tomato and green onion. If you prefer, serve with sour cream or Greek yogurt and black olives. Enjoy!
Gibt es wirklich etwas Besseres als gute One-Pot-Rindfleisch- und Reisrezepte voller mexikanischer Aromen? Sie sind Eiweiß-gefüllte tägliche Mahlzeiten, die nur grundlegende Zutaten erfordern, die Sie wahrscheinlich bereits in Ihrem Kühl- und Küchenschränken haben.
Was noch besser ist, für dieses Rezept, alles, was Sie brauchen, ist, alle Zutaten der Pfanne hinzuzufügen, lässt ihn 20-30 Minuten köcheln lassen, und Sie sind fertig! Und wenn das nicht leicht genug wäre, bleiben Sie nur mit einer Pfanne zum Waschen.
Sie können den mexikanischen Reisauflauf selbst essen, mischen Sie es mit Salatgrüns oder tiefer mit Tortilla-Chips. Teilen Sie die Reste, und speichern Sie sie in Lunchboxen, und Ihr Ehepartner oder Ihre Kinder können sie am nächsten Tag in der Mikrowelle oder in der Mikrowelle erhitzen Gusseisenpfanne.
Dieses schnelle und einfache Rezept lernt Sie lernen, wie man eintopf mexikanischer Kasserolle in kürzester Zeit macht!
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