You can either use an 8 oz jar of pre-made pad Thai sauce or create your own with the following ingredients:
2 tbsp dark brown sugar
1 ½ tbsp fish sauce
1 ½ tbsp fresh lime juice
1 tbsp Sriracha or chili garlic sauce
2 tbsp low-sodium soy sauce
Simply combine all of the pad Thai sauce ingredients in a mixing bowl, stirring until all of the sugar has completely dissolved. Cover and set aside for later use.
Directions
Heat a pot of lightly salted water to boiling point over high heat.
Add the noodles and cook according to the instructions provided on the packet, or for as long as it takes until they are tender.
Set the cooked noodles aside in a bowl and cover. Ideally, you want the noodles to be slightly undercooked as they will cook further in the wok when added to the pad Thai.
Place a large cast iron skillet on the stovetop over medium heat and add the 2 tbsp of olive oil.
When the oil is hot, add the egg to the skillet. Use a spatula or wooden spoon to scramble the egg lightly. Make sure to keep the egg mixture moving around the pan to avoid any burning it, as this can spoil the flavor of the finished pad Thai.
Once the egg is cooked to your liking, add the pieces of sirloin steak to the pan and season the meat generously with the salt and freshly cracked black pepper. Cook for 3-4 min per side, or until the meat is medium to medium-rare.
Add the broccoli florets, sliced carrots, and beansprouts. Continue to stir fry the mixture until the vegetables have become tender, but still retain a slight bite.
Add your precooked noodles and the pad Thai sauce. Stir well and cook for another 2-3 min until the noodles are hot throughout.
Serve your finished pad Thai with a topping of crushed peanuts and finely chopped green onions.
You can use any remaining soy sauce as an extra dressing, but don't overdo it. Even the lower sodium version is still quite salty, and it can overpower the other delicate flavors in the dish.
Dieses schnelle und leckere Rindfleischpad Thai unterscheidet sich leicht von der klassischen Garnelen- oder Hühnerauflage Thai. DieseGusseisenpfanne Rezept, mit Rindfleisch und Brokkoli, Karotten, Bohnenprouts und Grünzwiebeln geben dieser Version eine zusätzliche Tiefe des Geschmacks, die sie aus den häufigeren Versionen unterscheidet.
Natürlich kann das nicht sagen, dass es nicht authentisch ist. Viele Street Food-Anbieter in Bangkok bieten Pad thailändisches Rindfleisch als Option neben Garnelen- oder Hühnerauflagen Thai-Nudeln. Wie bei den meisten klassischen Gerichten sind es die kleinen Wendungen, die wir anziehen, die sie am interessantesten machen.
Sobald Sie dieses Easy Pad Thai Recipe beherrscht haben, können Sie Ihre eigenen Variationen ausprobieren. Wir haben ein paar Vorschläge am Ende der Seite hinzugefügt.
: recipekit:
FAQ
Was sind mögliche Variationen für Rindfleisch Pad Thai?
Wie bei Hühnerpad Thai können die Nudeln für Rindfleischkissen Thai für Reis ersetzt werden, wenn Sie es bevorzugen, obwohl es nicht die Norm ist. Sie können auch verschiedene Arten von Nudeln ausprobieren, z. B. Ramen, Udon, Cellophan / Glass-Nudeln oder sogar Buckwheat-Nudeln.
Ist Rindfleisch Pad thailändisch würzig?
Pad Thai Saucen sind im Allgemeinen nicht würzig. Wenn Sie ein bisschen Hitze mögen, fügen Sie frisches Chili- oder Chili-Pulver hinzu. Stellen Sie sicher, dass Sie nicht übertrieben werden, um das Überwachung des Geschmacks zu verhindern.
Rindfleisch Pad Thai Takeaway
Ob dies das erste Mal ist, wenn Sie Ihre Hand bei der Herstellung von Pad Thai versuchen oder Sie sind ein erfahrener Experte, dieses Rezept wird Sie aus Gründen haben, um diese köstliche Mahlzeit zu servieren!