4 six-ounce portions of salmon, filleted with skin-on
2 tbs oil
Salmon tacos
8 flour tortillas (one per salmon taco)
2 cups of romaine lettuce, shredded
1 cup of diced tomatoes
1/2 cup of diced red onion
2 tbs cilantro, minced (to garnish the salmon tacos)
1/4 cup of avocado tomatillo salsa or sour cream (to top the salmon tacos)
1 lime cut into small wedges
Directions
Start by making the blackened salmon. Combine all of the spices from the list above in a mixing bowl, and then spread the spice mix out onto a large plate.
Pat the portions of salmon down with kitchen paper, so that they are damp rather than wet. (This will help ensure that the correct amount of the spice mixture sticks to each piece of fish.)
Take each salmon piece and press it down on the plate containing the spice mix, one side after another, until the surface of the fish is evenly coated with the spices.
Heat a large skillet pan on the stovetop over medium heat, coating it with the oil.
Once the oil has thinned, add the pieces of spiced salmon, flesh side down, and cook for 2-3 minutes. Then flip each fillet over so that it is skin-side down, and cook for another 2-3 min, or until the skin is nicely crisped.
Remove the salmon from the pan once it is cooked through and leave to cool.
Use a fork to break it roughly into chunks. (You can discard the skin if you wish, or you can chop it into small pieces to add to the salmon fish tacos later.)
If you're making your own tortillas for the salmon tacos, be sure to char them slightly in the pan, or for store-bought tortillas, char them over an open gas flame on the stovetop if you have one. It only takes 10-20 sec per side to develop a few black spots around the edges (you don't want to toast the whole tortilla).
Assemble the salmon fish tacos by laying out each tortilla on a plate and topping it with a portion of shredded lettuce, some chopped tomato, grated onions, and around half the salmon meat from one fillet. Drizzle over some lime juice and sprinkle on some finely chopped cilantro.
Top the salmon tacos with a generous serving of soured cream or the avocado and tomatillo salsa.
Serve the blackened salmon tacos with an extra side of a dressed salad, hot sauce, and guacamole.
Dieses Lachs-Taco-Rezept ist unkompliziert, um zu machen, und es ist ein viel gesünderes Gericht als Steak-Tacos oder Tacos Al Pastor, da der Lachsfisch-Tacos in gesättigten Fetten und Cholesterin viel niedriger sind. Das bedeutet jedoch nicht, dass Lachs-Tacos weniger aromatisch sind als die Fleischäquivalente. Wir haben diesen köstlichen brennenden Fisch mit einem frischen und zestigen Salat gekoppelt und eine cremige Salsa aus Tomatillos und Avocado.
Wenn Sie möchten, dass Ihre Lachs-Tacos der wahre Deal sein möchten, gibt es keinen Ersatz, um Ihre eigenen Mehl-Tortillas dazu zu bringen, ihnen zu dienen. Die traditionelle Methode ist, a zu verwendenTaco Pressum sicherzustellen, dass der Teig gleichmäßig dick ist und dann in einer heißen Pfanne oder einer Pfanne gerecht wird. Weitere Anleitungen finden Sie in unserem Rezept fürHausgemachte Tortillas.
Folgen Sie diesem einfachen Rezept und lernen Sie, wie man geschwärzte Lachs-Tacos herstellt!
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Mit diesem Rezept haben Sie alle Nachbarn an Ihrer Tür, die das Essen ausprobieren möchten, das so gut riecht!
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