Start by preparing the seasoning. Mix the ingredients listed above thoroughly in a small bowl until evenly distributed.
In another bowl, add the chopped chicken and 1 tbsp of olive oil, mixing until all of the meat is coated with a thin layer of oil. Sprinkle your seasoning mix over the chicken, tossing it as you go to make sure you get an even coating. (You can optionally leave the coated chicken in the refrigerator for a couple of hours, which will allow the meat to marinate in the spices.)
When you're ready to cook your chicken, take a large cast iron skillet and add the remaining tablespoon of oil. Bring it up to temperature over high heat until the oil is hot but not smoking. Cook the pieces of chicken breast for 2 min on one side, then turn them over and cook for a further 1 1/2 min. When the chicken is cooked, remove it from the skillet and set aside to rest for 2-3 min before chopping into medium-sized chunks.
Using the same skillet, cook your onions and garlic together until translucent, but don't allow them to brown. Then, add the diced red bell pepper and continue cooking until soft. When the pepper is ready, add your chopped chicken back to the mixture, along with the refried beans and water. Allow the mixture to reduce, stirring occasionally. Once it has thickened up, allow it to cool for 5 min.
While this is cooking, prepare your rice according to the packet instructions, and once you've drained it, use a fork to separate the grains gently.
Now, the most crucial part of any chicken burrito recipe - the construction! Take your freshly cooked tortillas (if using store-bought tortillas, you may wish to warm them in the microwave for 30 seconds first) and lay them out on the counter or work surface. Add the rice to each one first, then top with the chicken burrito filling, add some of the canned corn, top with shredded cheese, and finally add the chopped cilantro leaves as a garnish. Fold them tightly, remembering to tuck in the ends to make a sealed package.
To warm before serving, you can either wrap the chicken burritos in aluminum foil and cook them in a medium-hot oven (350°F) for 10 min (for baked burritos) or for a toasted chicken burrito, skillet or pan-fry them without oil over medium heat for a couple of minutes each side.
Serve them up with a choice of dipping sauces. Some of our favorite ones to serve with chicken burritos are avocado dip or guacamole, tomato salsa, queso, nacho cheese, or ranch dressing.
Jeder liebt Huhn Burritos, aber wir lieben nicht alle, die das Chaos lieben, das passieren kann, wenn Ihr Burrito Mitte-Biss abfällt, und Sie tragen am Ende das Hälften Ihres Mittagessens! Unser zerrissenes Huhn Burrito-Rezept löst dieses Problem für Sie, mit einer saftigen Füllung aus gebundenen Bohnen, Käse und mexikanischem rotem Reis, der alle Zutaten zusammenhält, sodass Ihre Hühnerburritos vom ersten Biss bis zum letzten intakt bleiben.
Dieses Huhn Burritos Recipe ist ideal für die Zubereitung eines Familienpicknicks, eines Büro-Mittagessens oder sogar einem schnellen Snack unterwegs. Sie sind perfekt zum Einfrieren, sodass Sie einen großen Charge erstellen und etwas sparen können. Sie können sie in nur 40 Minuten in einem mittleren Backofen von eingefroren kochen. Für authentische mexikanische Hühnerburritos sollten Sie Ihre eigenen Tortillas machen - alles, was Sie brauchen, ist eine Tortilla-Presseso wasund unser praktischer LeitfadenSo machen Sie Mehl-Tortillas!
Folgen Sie diesem schnellen und einfachen Rezept, und Sie servieren Hühnerburritos in kürzester Zeit aus Ihrer Gusseisenpfanne!
: recipekit:
Vergessen Sie nicht, Ihre Lieblingsmarke mit heißem Sauce hinzuzufügen, um den Hühnchen Burritos zu geben, der extra würzige Kick!
Für eine vegetarische Version dieses Burrito-Rezepts kann Hähnchen ausgeschaltet und durch feste Tofu-Teile oder sogar Falafel ersetzt werden.
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