Let's start with the marinade. Blend all the ingredients listed above in a food processor until you have a mixture with a smooth and even consistency.
Place your steaks in a large mixing bowl or plastic food storage container and pour over the marinade, ensuring you have even coverage.
Cover and place the marinated steak into the refrigerator for 4 to 8 hours to allow all the flavors to penetrate and tenderize the meat.
While the flank steak is marinating, prepare the other ingredients. For the chimichurri, simply add the listed ingredients to your food processor and pulse repeatedly until you have a medium chunky chimichurri sauce — perfect for steak tacos. Feel free to add some extra olive oil or red wine vinegar if you think it is too thick.
For the guacamole, cut open and de-stone the avocados and scoop the flesh into a mixing bowl, chopping or mashing it into chunks with your wooden spoon.
Squeeze over a couple of teaspoons of fresh lime juice and then add the cilantro and garlic powder. Mash the guacamole to whatever texture you prefer; some like it chunky, others like it smooth.
Cover the guac mixture with plastic film or saran wrap and place it in the refrigerator to prevent it from browning before you're ready to use it to top your steak tacos.
Once the meat for the steak tacos has finished marinating, it's time to cook. Place an oven safe skillet on your stovetop and heat it until it's almost smoking.
Sprinkle a little salt and pepper on each side of your marinated steaks.
Carefully place each steak on the skillet. If your skillet is the right temperature, you should hear a loud sizzle.
Cook the steak for a couple of minutes until it develops a nice sear, then flip and continue cooking for another 2 mins to sear the other side.
Once the meat for the steak tacos is seared, transfer the skillet to a 350°F preheated oven for around 5 mins for medium rare, and approximately 6-7 mins for medium.
Alternatively, if you have a meat thermometer, cook it until the internal temperature reaches 145°F for medium rare or 160°F for medium.
When the meat is done, take it out of the skillet, cover it in foil, and set aside for 5 mins. This ensures all the juices are fully reabsorbed into the meat. If you skip this step, your steak tacos will be wet and dripping with steak juice, and you'll lose all that flavor.
Now it's time to build your flank steak tacos. Slice the freshly grilled steak into thin strips, cutting against the grain for maximum melt-in-your-mouth tenderness.
Lay out your tortillas and layer each one with steak pieces, then top with a spoonful of chimichurri spread over the meat.
Top that with a sprinkling of shredded cotija cheese, some chopped red onion, some finely chopped cilantro.
As a final step, spread over a layer of the fresh guacamole over the steak tacos.
Serve and enjoy!
Es darf eine Million Wege geben, um einen Taco zu machen, aber es gibt nichts Schöneres wie der Geschmack der seelierten Steakstraße-Tacos.
Klassische Steak-Tacos sind bekannt, um den Reichtum des perfekt gegrillten Steaks mit dem würzigen Kick von Chimichurri zu kombinieren. Fügen Sie frisch hergestellte Guacamole und Cotija-Käse hinzu, und Sie werden die perfekten mexikanischen Street-Tacos haben, die alle lieben werden.
So machen Sie zu Hause leckeres Flankensteak-Tacos.
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FAQ
Sind store-gekaufte Tortillas für mexikanische Steak-Tacos?
Geschäft gekauft Mais oder Mehl-Tortillas sind in Ordnung. Für dieses Steak-Tacos-Rezept,Hausgemachte Mehlfladensind am besten. Sie können es mit einem traditionellen machenTortilla presseund dann toast in einemGusseisenpfannefür das perfekte bearbeitete Finish. Sie können sogar eine Charge von Tortillas machen und ungenutzte im Gefrierschrank speichern. Dadurch erhalten Sie ein fertiges Angebot, wenn Sie das nächste Mal Tacos herstellen.
Ist das Mariniert das erforderliche Steak?
Kurze Antwort: Ja. Überspringen Sie diesen Schritt nicht, da dies das Fleisch gibt, das seinen leckeren Geschmack gibt. Sie können es bis zu einer Stunde lang marinieren, aber Sie können es auch in der Nacht vorher in den Kühlschrank legen, wenn Sie am Tag selbst nicht viel Zeit haben.
Beachten Sie jedoch, dass das Fleisch jedoch über acht Stunden lang nicht in der Marinade gelassen werden sollte, da es das Fleisch abbauen wird.
Welche anderen Toppings können für dieses Steak-Taco-Rezept verwendet werden?
Während einfache Toppings für Steak-Tacos großartig sind, können Sie den Fleischgeschmack wirklich schätzen, Sie können auch andere Gemüse hinzufügen, wenn Sie möchten. Salat, Oliven, Sauerrahm, Pilze, Tomaten und Pico de Gallo sind auch gut für Toppings.
Können wir andere Rindfleischkürzungen verwenden?
Natürlich kannst du. Dieses mexikanische Steak-Tacos-Rezept empfiehlt jedoch den Flankensteak. Es ist schlanker und einmal mariniert, dauert nur 10 Minuten zum Kochen. Es ist zärtlich und saftig, wenn Sie es richtig kochen. Sie können jedoch auch Rib Eye, Sirloin Steak oder Rocksteak für Tacos verwenden.
Schlüssel zum Mitnehmen in der Herstellung von Steak-Tacos
Steak-Tacos-Rezepte sind ein Dutzend ein Dutzend da draußen. Dieses Rezept ist jedoch leicht genug, um auch an einer Wochentag zu tun. Diese Tacos sind auch ein garantierter Treffer bei jeder Sommerpartys. Sie können den TACO-Bar-Stil servieren und Ihre Gäste ihre eigenen Toppings wählen oder sie bereits vorbereitet dienen.